Ontdek de inzichten die het verschil maken

De 5hellos methode haalt eerst 5 individuele meningen op, om daar vervolgens diep op in te gaan tijdens online groep sessies.

Onze effectieve snelweg naar krachtige inzichten.


4 simpele stappen tot resultaat

Bepaal jouw sessie doel

De sessie manager bespreekt wat je uit de sessies wil halen:  bijv inzichten op een campagne of concept? Conversie verhogen op een onderdeel van de site?  Klantbehoeften beter begrijpen?

Ontmoet jouw panelleden

Zodra we de 5 panelleden hebben gevonden, laten we het je weten. Dit zodat je alvast weet hoe ze heten en wat hun achtergrond is.

Selecteer 5 mensen

Vertel wie je wil spreken. Kies uit diverse criteria of beschrijf je doelgroep in een zin. We vinden 5 personen in je doelgroep via de 5hellos panel.

Leg de datum vast

De meeste sessies kunnen in 3-5 dagen na het opzetten live gaan. Nodig collega's uit om de sessie te observeren. Of kijk de sessie via video achteraf.

Selecteer de vragen

Afhankelijk van je doel, selecteren we juiste vragen om te bespreken tijdens de sessie. We zetten deze vragen in een enquete die we vooraf naar panelleden sturen.

Lees de antwoorden uit de enquete

Lees de korte antwoorden van de panelleden op de vijf vragen uit de enquetes. Als specifieke vragen opkomen, bespreek het met de sessie manager.  

Check de sessie inputs

Samen met de session manager, bekijk je welke materialen, zoals een link, pdf of imago, je wil voorleggen aan de panel. 5hellos helpt je om de materialen sessie-klaar te maken.

Bereid de sessie voor

De sessie volgt de vragen en gaat dieper op de enquete antwoorden in. De sessie manager zal haar of zijn aanpak met je delen voor input.

Luister tijdens de sessie

Een ervaren 5hellos moderator leidt de sessie volgens de afgesproken gids. Je kan mee kijken (video en mute uit)  en op het eind een vraag stellen.

Of kijk achteraf

Geen tijd om mee te doen? Geen probleem. Bekijk de video achteraf om het zelf te ervaren.

Lees de inzichten en acties

We vertalen de sessie door de belangrijke inzichten en ah-ha-momenten uit te kiezen. Deze vertalen we naar wat je morgen (vandaag!) kan doen om je werk te verbeteren.

Deel met je team

Deel belangrijke acties of het volledige 5hellos rapport met collega's om een stap voorwaarts te zetten naar een meer klantgedreven wereld.
Zie voorbeelden uit de praktijk
Peter is een online marketeer uit Amsterdam. Hij is lid geworden van het 5hellos panel om gesprekken bij te wonen waar hij anderen, zoals hij, kan helpen.

Onze panelleden staan voor je klaar

Wij vinden het belangrijker om 5 mensen te hebben die iets te vertellen hebben dan 5 mensen met een zeer specifiek profiel. Daarom houden de 5hellos-panelleden van een gesprek, delen ze graag hun gedachten en geven ze met liefde input.

Ben je toch op zoek naar een panellid met een zeer specifiek profiel?

Geen zorgen, daar hebben we ons 'Custom Panel' voor. Wij vinden 5 vegetarische verplegers die marathons lopen, online winkelen en eten bij FEBO, als dat nodig is.
Meer over ons panel

5 personen zijn vaak beter dan 5.000

Snelle, kleinschalige sessies laten zien hoe jouw werk op anderen overkomt en waarom dit zo is, voordat het naar het grote publiek gaat. Je werk wordt klantgerichter en heeft grotere kans op succes, zeker bij herhaalgebruik.

Onderzoek van de Nielsen Norman Group laat zien dat 5 mensen ongeveer 80% van de issues in een specifiek ontwerp kunnen aantonen.

5 mensen maken jouw werk meer klantgericht
Ontdek ongeveer 80% van de problemen in jouw ontwerp of content
Maximaliseer de kans op succes

Dit is waarom het werkt

De kracht van het gesprek
5 mensen spreken leidt bijna altijd tot meer inzichten dan data.
Het is flexibel en snel
Binnen een week zetten we de 5hellos sessie op van A tot Z.
Onderbouwd met 25+ jaar ervaring in UX
Onze 5hellos tool is opgezet door UX en markt onderzoek experts waardoor altijd de juiste vragen worden gesteld voor de beste inzichten.
Het zet jouw klant echt centraal
‍‍
5hellos zet jouw klant aan tafel. Door met klanten in gesprek te gaan, worden teams direct meer klantgedreven.
Ruimte voor discussie
Panelleden vormen hun eigen mening door vooraf 5 vragen te beantwoorden. Wat overblijft is een levendig gesprek waarin mensen voortbouwen op elkaars ideeen.
Start een project

5hellos: de cijfers

241
Inzichten gegenereerd uit 30 gesprekken.
50k+
Geschatte extra maandelijkse omzet voor 1 klant die 5hellos gebruikt.
25%
Hogere klik ratio's op emails, onderzocht door middel van 5hellos.
Zie voorbeelden in de praktijk

So, what do your users think?